ОБ'ЄДНАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙ РОБОТОДАВЦІВ 
медичної  та мікробіологічної промисловості України

Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Валюта

Поиск
Календарь
«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Создать сайт
  • Все для веб-мастера
  • Программы для всех
  • Мир развлечений
  • Лучшие сайты Рунета 
  • Кулинарные рецепты
  • Главная » 2010 » Март » 15 » Звернення Миколаївської фармасоціації
    13:25
    Звернення Миколаївської фармасоціації
     ВІДКРИТИЙ  ЛИСТ

     до підприємницької спільноти України

     

     11 березня 2010 року  Верховною Радою України призначено нового Прем’єр-міністра України та затверджено  новий склад         Кабінету міністрів .

    Сьогодні підприємницька спільнота  повинна зберегти своє  право  впливати на владу за для продовження дерегуляції ,яку започаткував минулий Уряд України. Про проблеми підприємництва говорять високоповажні експерти, рейтингові агенції, світові економісти і, особливо, політики. Але ми знаємо  точно, що початок дерегуляції, запровадженої нашими громадськими об’єднаннями спільно з Держкомпідприємництвом та Радою підприємців при КМУ, вирішення проблем тих галузей, де  ми працюємо, зберегли тисячі робочих місць та сотні підприємств.  Як з окремих ділянок складається лінія фронту, так і з багатьох  рішень    складається  велика перемога.

            І на сьогодні вже є така перемога!  Неймовірним зусиллям двох чудових жінок України - Олександри Кужель та Оксани Продан оприлюднені довгоочікувані постанови :

    -         Зміни до Постанови Кабінету Міністрів України № 902 «Про затвердження Порядку здійснення державного контролю якості лікарських засобів, що ввозяться в Україну».

    -          Постанова Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2003 р. №610».

    -         Постанова Кабінету Міністрів України «Деякі питання діяльності, пов’язаної з торгівлею лікарськими засобами.

    Кожен з цих документів збереже кошти, як підприємців так і простих громадян, тому що сьогодні зруйнована велика потужна корупційна схема отримання хабарів при ввезенні лікарських засобів і при оформленні різноманітних дозвільних документів. Крім того ми з Вами, як споживачі будемо мати можливість користуватися якісними та доступними за ціною ліками.

    Питання щодо виживання на фармринку стоїть перед нашими підприємствами багато років.  Воно виникло не сьогодні.  Генерали завжди готуються до війни, що закінчилась. Ми  ставимо за мету   донести до громадськості точку зору підприємців, що об’єднались навколо Держкомпідприємництва та Ради підприємців заради того, щоб пробити стіну чиновницької байдужості та  сталості численних бюрократичних бар’єрів.  В складних економічних умовах тільки спільними зусиллями ми вибудуємо відносини між владою та бізнесом, щоб зберегти вітчизняних виробників та підприємства галузі.

    Але задля цього сьогодні треба терміново діяти.

    Необхідно звернутися з телеграмами до Президента України ,   Прем’єр-міністра та до Верховної Ради України з вимогою:

    1.                     Не руйнувати новообраний склад Ради підприємців та        не приймати регуляторні акти без згоди громадськості.

    2.                     Не продавати місця посадовців.

    3.                     Зберегти на посаді голови Держкомпідприємництва Олександру Кужель, як єдиного професійного та чесного чиновника, яка не жалкує  сил  та свого здоров’я  заради розвитку підприємництва на Україні.

     Своє ставлення до того, що відбувається в країні, можна висловлювати по-різному. Можна об’єднатись у групу незадовільних та протестуючих, а можна  об’єднатися в суспільство людей, що знаходять консолідовані рішення  болючих питань та вимагають від влади працювати на свій народ.

    У випадку, якщо не буде врахована наша спільна думка, то вся фармацевтична спільнота приєднається до підприємців з метою проведення 25 березня страйків по всій території України  та у місті Києві  біля адміністрації Президента.

     

     

    З повагою

     Голова                                                                 Олена  Пруднікова

     

     

    Просмотров: 939 | Добавил: oormmpu | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *: