ОБ'ЄДНАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙ РОБОТОДАВЦІВ 
медичної  та мікробіологічної промисловості України

Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Валюта

Поиск
Календарь
«  Июль 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Создать сайт
  • Все для веб-мастера
  • Программы для всех
  • Мир развлечений
  • Лучшие сайты Рунета 
  • Кулинарные рецепты
  • Главная » 2008 » Июль » 1 » Про вихід Всеукраїнської асоціації роботодавців зі складу Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні
    10:58
    Про вихід Всеукраїнської асоціації роботодавців зі складу Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні

    Заслухавши і обговоривши інформацію в.о. президента Всеукраїнської асоціації роботодавців (далі – ВАР) Биковця В.М., про подальше перебування ВАР в складі Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні (далі – СПО), Рада Всеукраїнської асоціації роботодавців зазначила, що створений за ініціативою ВАР та Федерації роботодавців України Спільний представницький орган сторони роботодавців на національному рівні з вересня 2007р. перестав виконувати покладені на нього функції. Засідання СПО не проводились, нагальні питання діяльності сторони роботодавців на засіданнях СПО не розглядалися.

               Позитивні процеси, які розпочалися в стороні роботодавців, а саме, реєстрація нових 14-ти всеукраїнських об’єднань організацій роботодавців, їх прагнення брати активну участь у реалізації соціально-економічної політики держави не знайшли належної підтримки і порозуміння зі сторони керівництва СПО і призвели до подальшого загострення в стороні роботодавців.

    13 березня 2008 р. відбулось Спільне зібрання повноважних представників всеукраїнських об’єднань організацій роботодавців (далі – Спільне зібрання ВООР), на якому були присутні представники 14-ти з 16-ти, зареєстрованих на той час Міністерством юстиції України всеукраїнських об`єднань організацій роботодавців, за відсутності представників Федерації роботодавців України, Всеукраїнського об’єднання організацій роботодавців “Федерація роботодавців скляної промисловості України”.

    Відповідно до рішення Спільного зібрання ВООР було схвалено текст Угоди про Спільне зібрання ВООР. Спільне зібрання ВООР визначено як вищий представницький орган всеукраїнських об`єднань організацій роботодавців, який діє від імені всіх об`єднань – підписантів Угоди.

    Всеукраїнська асоціація роботодавців однією з перших підписала Угоду про Спільне зібрання ВООР. Умовами Угоди, зокрема, передбачено, що всеукраїнське об’єднання організацій роботодавців, яке підписало Угоду, не може входити до складу інших представницьких органів всеукраїнських об’єднань організацій роботодавців, до компетенції яких віднесено вирішення питань, що є функцією Спільного зібрання ВООР.

                 Виходячи з вищезазначеного, ВАР не вбачає для себе подальших перспектив і необхідності перебування у складі Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні та вирішила: 

    1. Вийти зі складу Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні.

                2. Доручити в.о. президента ВАР Биковцю В.М. проінформувати про прийняте рішення Кабінет Міністрів України, Міністерство праці та соціальної політики України, Федерацію роботодавців України, всеукраїнські об`єднання організацій роботодавців, Спільний представницький орган профспілок.

    Просмотров: 1067 | Добавил: oormmpu | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *: