ОБ'ЄДНАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙ РОБОТОДАВЦІВ 
медичної  та мікробіологічної промисловості України

Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Валюта

Поиск
Календарь
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Друзья сайта
  • Создать сайт
  • Все для веб-мастера
  • Программы для всех
  • Мир развлечений
  • Лучшие сайты Рунета 
  • Кулинарные рецепты
  • Главная » Архив материалов

    Шановні колеги !

     Інформуємо Вас, що до Секретаріату Спільного представницького органу (СПО) надійшов лист Міністерства економічного розвитку та торгівлі щодо спільних міжурядових комісій з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва (СМК) з іноземними державами.

    Повідомляється, що в ході роботи засідань СМК вирішуються питання лібералізації торгівлі, виходу на зовнішні ринки, збуту товарів українського походження та подолання імпортозалежності економіки, співробітництва країн в різних галузях промисловості, розвитку транспортної та прикордонної інфраструктури, розроблення заходів щодо збільшення зовнішньоторговельного обігу з країнами-партнерами за рахунок розширення асортименту та вдосконалення структури українського експорту і сфери послуг, запобігання встановленню торговельних обмежень у двосторонній торгівлі та їх скасування, впровадження нових форм співробітництва, а також формування позитивного іміджу України та залучення інвестицій.

    Крім того, у 2011 році ... Читать дальше »

    Просмотров: 824 | Дата: 20-Сентября-2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

    Шановні колеги !

    Повідомляємо, що 14.06.2011р. в Женеві, в рамках 100-ї сесії Міжнародної конференції праці, відбулися переговори делегацій роботодавців України та Індії, за результатами яких було підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво

    Крім того, було досягнуто домовленість про проведення протягом поточного року українсько-індійського бізнес-форуму під егідою національних об‘єднань роботодавців двох країн. На сьогоднішній день визначено, що вказаний захід відбудеться на початку листопада ц.р. в м.Нью-Делі, в рамках офіційного візиту до Республіки Індія Міністра закордонних справ України К.І.Грищенка.

    З метою об‘єднання зусиль держави і приватного сектору по просуванню економічних інтересів України, 29 червня ц.р. між СПО роботодавців та МЗС України укладено Генеральну угоду про співробітництво, положеннями якої, серед іншого, передбачається надання дипломатичної підтримки при організації подібного роду заходів.

    ... Читать дальше »

    Просмотров: 820 | Дата: 14-Июля-2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

    Відповідно до Порядку формування, внесення змін до Переліку лікарських засобів вітчизняного та іноземного виробництва, які можуть закуповувати заклади й установи охорони здоров'я, що повністю або частково фінансуються з державного та місцевих бюджетів, затвердженого наказом МОЗ України від 02.10.2009 № 707, який зареєстровано в Мін’юсті 07.12.2009 за № 1171/17187, в термін до 15.07.2011 Міністерство охорони здоров'я України приймає документи щодо внесення Змін та доповнень до Переліку лікарських засобів, які можуть закуповувати заклади охорони здоров'я, що фінансуються з державного або місцевих бюджетів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.09.1996 № 1071 «Про порядок закупівлі лікарських засобів закладами та установами охорони здоров'я, що фінансуються з бюджету» (із змінами).

    ДиректорВ.В. Стеців


    Джерело: 
    ... Читать дальше »
    Просмотров: 732 | Дата: 07-Июля-2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

    Державною службою України з якості лікарських засобів проводиться постійна робота з перевірки якості ліків та виробів медичного призначення. Частиною цієї роботи є видання приписів про тимчасову заборону реалізації серії того чи іншого лікарського засобу згідно з існуючим Порядком заборони (зупинення) та вилучення з обігу лікарських засобів на території України. Підставою для тимчасової заборони (зупинення) обігу окремих серій лікарського засобу є висновки щодо якості лікарських засобів, яка не відповідає установленим нормативам. Такі приписи видаються щодня.

    Так, Державна служба України з лікарських засобів 1 липня 2011 року винесла припис про тимчасову заборону торгівлі та застосування лише однієї серії лікарського засобу парацетамол (серії 41010) виробництва ВАТ «Монфарм Україна», який випускається у формі супозиторіїв ректальних по 0,08гр у стрипах №10 (0,08 – це кількість діючої речовини). Усі інші серії даного препарату дозволені до використання.

    Наразі на ринку України присутній парацетамол 14 різних виробників, з них 8 вітчизняного виробництва, у 21 найменуванні різних форм (у таблетках, пігулках, капсулах, тощо), на які даний припис не поширюється.

    ... Читать дальше »
    Просмотров: 726 | Дата: 04-Июля-2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


    Фармацевтичний ринок України достатньо розвинений. Таку думку висловив Голова Державної служби України з лікарських препаратів Олексій Соловйов у програмі «Акцент» на телеканалі «Перший діловий».

    ... Читать дальше »

    Просмотров: 1059 | Дата: 29-Июня-2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

    Окружной судья США Энн Л. Эйкен вынесла заочное решение против Olden Group (Орегон, США), обязав компанию выплатить Украине 60 млн долл., за незаконную закупку медикаментов. Об этом пишет Wall Street Journal, ссылаясь на решение суда.

    ... Читать дальше »

    Просмотров: 708 | Дата: 14-Июня-2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

    24 травня Прем'єр-міністр України Микола Азаров представив апарату Міністерства охорони здоров'я України нового очільника відомства - Олександра Аніщенко.

    Задачі перед Міністерством стоять глобальні, особливо на етапі реформування системи охорони здоров'я. Саме на цьому етапі було прийняте рішення призначити людину, яка пройшла всі етапи від простого лікаря до керівника управління охорони здоров'я і яка знає всі складові медицини. Про це зазначив Микола Азаров під час представлення Міністра.

    "Олександр Володимирович - людина не нова в системі охорони здоров'я, він працював з вами в якості першого заступника протягом майже півроку. Перед Міністром стоять надскладні завдання і, безумовно, Уряд країни допомагатиме йому. Сьогодні ж ситуація в медичній галузі поліпшується, і вже з 1 липня планується збільшення розміру посадового окладу медикам", - повідомив Прем'єр-міністр України.

    "Президент України Віктор Янукович поставив перед Міністерством охорони здоров'я та перед галуззю конкретні і ясні цілі. Ми повинні розвивати не тільки систему охорони здоров'я, але й вітчизняну фармацевтичну галузь. Ми ... Читать дальше »

    Просмотров: 752 | Дата: 25-Мая-2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

    Відповідний Указ № 596/2011 Президент підписав у вівторок, 24 травня.

    Під час зустрічі з Олександром Аніщенком Президент України наголосив, що реформування медичної галузі є найважливішим пріоритетом влади. Про це повідомляє Прес-служба Президента України Віктора Януковича.

    "Я маю велику надію, що Ви як відповідальна людина візьметеся за цю справу і будете впевнено її вести. Такий шанс я Вам даю. І буду постійно тримати це питання на контролі", - наголосив Глава держави.

    Віктор Янукович зауважив, що Міністерство охорони здоров'я України має очолювати фахівець, який компетентно запроваджуватиме реформи у медичній сфері.

    "На цій посаді потрібна, по-перше, досвідчена людина. По-друге, людина, яка  розуміє, в якому стані зараз знаходиться українська медицина, людина,  здатна згуртувати навколо себе команду й ефективно реформувати систему охорони здор ... Читать дальше »

    Просмотров: 715 | Дата: 24-Мая-2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

    евдовзі частка вітчизняних лікарських засобів, біотехнологічних препаратів, зокрема вакцин та сироваток, на ринку України значно зросте. Міністерство охорони здоров'я України розробило та запропонувало до обговорення відповідний проект концепції Державної цільової програми із розвитку імпортозамінних виробництв в Україні у 2011 - 2021 роках, пише газета "Медичний світ".

    Реалізація програми дасть змогу  вже до 2021 року задовольнити внутрішній попит та забезпечити потребу охорони здоров'я України в лікарських препаратах вітчизняного виробництва не менш ніж на 50 % у грошовому еквіваленті та на 85 % за номенклатурою лікарських препаратів. Програмою також передбачено налагодити виробництво в Україні саме тих препаратів, які закуповуються державним коштом, що, за оцінками експертів, забезпечить значну економію у бюджеті країни.

    Ліки, які вироблятимуться в Україні, не поступатимуться імпортним препаратам за ефективністю, безпечністю та якістю, і за розрахунками спеціалістів МОЗу, завдяки зниженню вартості будуть доступніші громадянам.

    ... Читать дальше »

    Просмотров: 748 | Дата: 20-Мая-2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

    « 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 »