ОБ'ЄДНАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙ РОБОТОДАВЦІВ 
медичної  та мікробіологічної промисловості України

Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Валюта

Поиск
Календарь
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Друзья сайта
  • Создать сайт
  • Все для веб-мастера
  • Программы для всех
  • Мир развлечений
  • Лучшие сайты Рунета 
  • Кулинарные рецепты
  • Главная » 2011 » Май » 25 » Прем'єр-міністр України Микола Азаров представив нового Міністра охорони здоров'я України - Олександра Аніщенко
    17:17
    Прем'єр-міністр України Микола Азаров представив нового Міністра охорони здоров'я України - Олександра Аніщенко

    24 травня Прем'єр-міністр України Микола Азаров представив апарату Міністерства охорони здоров'я України нового очільника відомства - Олександра Аніщенко.

    Задачі перед Міністерством стоять глобальні, особливо на етапі реформування системи охорони здоров'я. Саме на цьому етапі було прийняте рішення призначити людину, яка пройшла всі етапи від простого лікаря до керівника управління охорони здоров'я і яка знає всі складові медицини. Про це зазначив Микола Азаров під час представлення Міністра.

    "Олександр Володимирович - людина не нова в системі охорони здоров'я, він працював з вами в якості першого заступника протягом майже півроку. Перед Міністром стоять надскладні завдання і, безумовно, Уряд країни допомагатиме йому. Сьогодні ж ситуація в медичній галузі поліпшується, і вже з 1 липня планується збільшення розміру посадового окладу медикам", - повідомив Прем'єр-міністр України.

    "Президент України Віктор Янукович поставив перед Міністерством охорони здоров'я та перед галуззю конкретні і ясні цілі. Ми повинні розвивати не тільки систему охорони здоров'я, але й вітчизняну фармацевтичну галузь. Ми маємо проаналізувати всі позитивні моменти і напрацювання і звести їх в нову концепцію реформування системи охорони здоров'я. Існує необхідність зробити цю систему більш ефективною та зконцентрувати сили і засоби на цьому. У нас є три основні проблеми: дефіцит кадрів, недостатнє фінансування та не достатньо розвинена діагностична база. Відштовхуючись від цього, ми чітко накреслимо конкретні шляхи, конкретні механізми реалізації поставлених перед нами задач і найближчим часом вже буде прийнято низку рішень", - сказав Міністр охорони здоров'я Олександр Аніщенко.

    Ілля Ємець подякував колективу за сумісну роботу та зазначив, що за п'ять місяців роботи на посаді Міністра здобув колосальний досвід, який стане в нагоді у його подальшій роботі.

     

    Джерело: Прес-служба МОЗ України

    Просмотров: 753 | Добавил: oormmpu | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *: