ОБ'ЄДНАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙ РОБОТОДАВЦІВ 
медичної  та мікробіологічної промисловості України

Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 99
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Валюта

Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Создать сайт
  • Все для веб-мастера
  • Программы для всех
  • Мир развлечений
  • Лучшие сайты Рунета 
  • Кулинарные рецепты
  • Главная » 2011 » Сентябрь » 22 » Міжнародне співробітництво Держлікслужби з крупними дослідницькими фармакопейними центрами
    16:01
    Міжнародне співробітництво Держлікслужби з крупними дослідницькими фармакопейними центрами

    Державна служба України з лікарських засобів здійснює міжнародне співробітництво з крупними дослідницькими фармакопейними центрами через свій структурний підрозділ – ДП «Український науковий фармакопейний центр лікарських засобів» (Фармакопейний центр).

    Достатньо довгу історію нараховує співробітництво Фармакопейного центру з Європейською фармакопеєю. З 1998 року Фармакопейний центр має статус спостерігача в Європейській Фармакопеї. З 2009 року співробітниця ФЦ Тихоненко Наталія Ігорівна працює в ЄФ на посаді помічника секретаря Групи експертів.

    Фармакопейний центр на постійній основі отримує від Європейської Фармакопеї всі її поточні документи, зокрема, усі поточні Доповнення до Європейської Фармакопеї в електронному та друкованому вигляді.

    Останнім часом досить активно розвиваються професійні зв’язки з Фармакопеєю США (USP).

    У 2010 року ДП «Український науковий фармакопейний центр лікарських засобів» отримав статус постійного члена і делегата USP з правом голосування. Того ж року між двома організаціями було укладено договір, згідно з яким Фармакопейний центр має право використовувати матеріали USP при розробці Державної Фармакопеї України. Таке право USP надала вперше.

    У 2011 році Фармакопейний центр, разом з Національним фармацевтичним університетом і USP провів семінар по прекваліфікації підприємств для виробництва протитуберкульозних препаратів. Також цього року співробітниця Фармакопейний центр Дмитрієва Марина Василівна 3 місяці працювала в USP згідно програми обміну науковими фахівцями.

    Міжнародним визнанням високого рівня професійних досягнень Фармакопейного центру став той факт, що Всесвітня організація охорони здоров’я включила Державну Фармакопею України до Переліку світових Фармакопей.

    Просмотров: 735 | Добавил: oormmpu | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *: